Тихомълком разберете какъв зодиакалния знак на вашия  и вижте дали

...
Тихомълком разберете какъв зодиакалния знак на вашия  и вижте дали
Коментари Харесай

Най-гадните началници в зодиака. На подчинените на тези 3 знака можем само да съчувстваме …

 scale_1200 Тихомълком разберете какъв зодиакалния знак на вашия  и вижте дали той е в този лист. Ще ви подскажем по какъв начин да поддържате връзка с него и да сте постоянно в сигурност на работата.

1. Дева

Шефът Дева може да се откри на всички места, където има  таблици, калкулации, ред и здраве. Това е съвършеният счетоводител! Той обича хора, които са като него, т.е., точни, подредени, добре проведени.

Как да живеем съгласно него: идвайте на работа в точния момент, поддържайте ред на работното си място,а  когато му носите документи, подредете ги по азбучен ред, в обособени файлове или папки. Понякога можете да поговорите с него за здраве: Шефът Дева, като предписание, се интересува от здравословен метод на живот, тъй че ще му  хареса, че в случай че специално  ставате заран 15 минути по-рано, с цел да потичате и да се подготвите за работния маратон.

   началник

Най-големият му минус: работохолизъм. Козирогът идва преди всички останали, само че си потегля финален. Ако нямате желание да прекарате живото си на работното място като него, би трябвало да докажете, че сте чудесно проведен чиновник и да  работите чудесно в продължение на 8 часа.

3. Овен

Началниците, родени под знака на Овен, най-често се срещат  в институции, свързани със структурите на властта, както и там, където стартират нови планове, има потребност от хора, изпълнени с възторг, които ще доведат със себе си и други такива.

Как да живеем с него в естетика: бъдете оптимистични, енергични и съответни. шефът Овен не понася флегматични и скучни хора, както и хора, които, искайки да кажат нещо, разпиляват непрестанно мислите си, вместо неотложно да конкретизират.

Най-големият му минус: заплаха от детонация. Овенът бързо се раздразва, а след това горко на този, който просто се е оказал до него. За благополучие неговият яд бързо изчезва, а на втория ден даже не си спомня какво го е направило толкоз гневен. Но в случай че принадлежите към извънредно сензитивните хора, би трябвало да помните, че не би трябвало да приемате „ гърмежите “ на Овена персонално.

Още по тематиката:

 *                                                                                            *                                                                           *

Езотерика: Признаци, които демонстрират, че душата ви се е реинкарнирала

 

Някои представители на източната философия разпространиха по целия свят теорията за реинкарнацията, прераждането. Казано по- просто, това е вярата в прераждането на душите. Много хора това ги  притегля, тъй като им…

Цялата публикация

Мистериозните хора имат на дланта си буквата „ М “

 

Милиони хора по света имат вяра в хиромантията – обучение за това, което могат да опишат за ориста ви и характера,   линиите  на дланта. Наскоро бе открито, че тези хора,…

Цялата публикация

Секретно: ТОП 6 на Най-скандалните зодиакални знаци

 

Искате ли да разберете с кого можете да се карате без последици, и с кого е по-добре в никакъв случай да не спорите? Тогава прочетете този хороскоп  – рейтинг на най-скандалните знаци…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР